Tisdag

Idag har det inte hänt mycket, spelat the sims 3 i 11 timmar :)) Igår red jag i 2 timmar och imorgon blir det antagligen rida, packa, duscha. sen på möte i Nässjö :/ Men jag kanske hinner ner till Simon så jag kan sova där :)

Ha det bra! //Svartsocka :0)

Google

Jag googlade på svartsocka och fann ut att det fanns 101 träffar O.o Läskigt att hitta sig själv så lätt och med all information.. jaja :P Trevligt värre att besudla världens med svartsocka (som jag fick reda på att det betyder svartsjuka)

Söndag

Då har en vecka till gått. Simon kom i fredags och vi har haft det super! Som vanligt =)
Tråkigt väder bara, men om det håller upp imorgon drar jag till hästara :D

Kväll 17 Juni

Imorgon kommer min simon och bror, funderar på att sticka till hästarna på morgonen innan simon och simon anländer. Det blir grill och båt hela dagen imorgon! Jag har längtat efter min Simon hela veckan, men inte alls lika mycket som annars, det är nog både bra och dåligt!

Har varit med Matilda idag och pysslat med hästen, får se den nya imorgon!

Kändes bättre idag, men fortfarande lost
Ha det bra! //Svartsocka :o)

Natten till torsdag 17 Juni

Jag har problem med att inte kunna somna dessa sommarlovskvällar, alla kompisar sommarjobbar och lägger sig tidigt. Jag känner mig ganska lat, men vet att jag inte skulle orka med ett jobb psykist. Har kollat på sex and the city, vilken är en vädigt bra serie. Den får en att börja tänka...

Jag har varit rätt nere, tappat mycket. Vet inte riktigt vad jag vill. Känner mig stressad och vemodig! Funderar mycket just nu, det är väl både pms och annat som spelar in. Men något är det och jag måste fixa det själv. Börja om och komma till rätta med mig...

Ha det bra! //Svartsocka :o)

RSS 2.0